Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Ας αρχίσουμε...

Για να έχουμε να ασχολούμαστε, όσοι δεν έχουμε και τον καιρό που δεν έχουμε (όπως τώρα), αλλά και για να μαθαίνουμε, να ανακαλύπτουμε και να παίρνουμε ιδέες ήρθε το αβάπτιστο... Βέβαια πρέπει να το βαφτίσουμε. Αλλά η φυσιογνωμία του ιστολογίου δεν επιτρέπει σε έναν να το ονομάσει αλλά στο σύνολο όσων το χρησιμοποιούν! Το επόμενο ποστ θα σας προτρέπει να προτείνετε ονόματα (το domain name ntuarch δεν αλλάζει όμως). Θα ανεβάσω πολ αφού συγκεντρώσω αρκετές ονομασίες!

Για να περάσουμε στα ουσιώδη τώρα. Εδώ δε θα γράφει ένας αλλά πολλοί. Τα θέματα που θα μοιραστούν σε όσους ενδιαφέρονται είναι: Αρχιτεκτονική ενημέρωση: Διαβάζουμε άλλα blog και μεταφέρουμε ενδιαφέροντα στους συμφοιτητές μας. Χωρίς συγκεκριμμένη περιοδικότητα. 4-5 άτομα υπεύθυνα.
Νέα της σχολής: Ό,τι γράφεται στο facebook θα είναι και εδώ για να διαβάζουν και όσοι δεν έχουν! Χωρίς συγκεκριμμένη περιοδικότητα προφανώς. 2 άτομα υπεύθυνα.
Μεγάλοι αρχιτέκτονες-σπουδαία κτίρια: Μία στήλη για να μαθαίνουμε μέσα από εβδομαδιαία αφιερώματα. Εβδομαδιαία. 2 άτομα υπεύθυνα.
Φωτογραφία: Ένα άρθρο για την αρχιτεκτονική φωτογραφία και όχι μόνο. Εβδομαδιαία! 2 άτομα υπεύθυνα.
Τέχνες και Γράμματα: Μία στήλη ενημερωτική με ό,τι βλέπουμε, είδαμε ή θα δούμε στον κινηματογράφο, στο θέατρο, στο μουσείο κλπ κλπ. Χωρίς συγκεκριμμένη περιοδικότητα. 2 άτομα υπεύθυνα.

Αυτά για αρχή! Περιμένω προτάσεις θεματολογίας και να προσφερθείτε όσοι θέλετε να γράφετε στα θέματα! Ο καταμερισμός θα γίνει με αυτούς που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον. Αν υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρων θα αραιώνουν τα διαστήματα που θα καλείται ο κάθε ένας να γράψει. Σίγουρα πάντως περιμένουμε όλοι αυτός που θα αναλάβει κάποιο θέμα να είναι συνεπής στις υποχρέωσεις του ανεξάρτητα άλλων υποχρεώσεων στη σχολή ή εξωσχολικές.


Ελπίζω αυτό το ιστολόγιο να γίνει αφορμή για ανταλλαγή ιδεών και δημιουργικών συζητήσεων!

4 σχόλια:

  1. Mpravo George! Kali protovoulia! An 8es mporw na ftia3w ena header gia to blog etsi gia na einai omorfouli. An einai pes mou.
    ~Anastasia G.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλησπερα!ωραια ιδεα παντως γιατι μου αρεσουν τα μπλογκς και περισσοτερο το tumblr βεβαια!μπορω να αναλαβω μια στηλη οπου μπορω να σας ποσταρω πραγματα και εγω!ποια θα θελατε να μου αναθεσατε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επιτέλους να και κάτι που λειτουργεί μέσα στο γενικότερο χάος. Χαίρομαι ιδιαίτερα που αυτή η ιδέα παίρνει εν τέλει σάρκα και οστά και ευχαριστώ ιδιαίτερα που ξεφεύγουμε έστω και για λίγο από τα δεσμά του facebook. Έχω εκφράσει εξ αρχής το ενδιαφέρον μου κυρίως για το θέμα '' μεγάλοι αρχιτέκτονες - σπουδαία κτίρια ή γράμματα και τέχνες πάντα με διάθεση συνεργασίας και υπευθυνότητας.
    Ξένια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. George η ιδέα με βρίσκει σύμφωνο και ενθουσιώδη! Επίσης προθυμοποιούμαι με χαρά να συμμετάσχω στην αρθρογραφία των στηλών αρχιτεκτονικής ενημέρωσης και μεγάλων αρχιτεκτόνων-σπουδαίων κτιρίων.
    Πάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή